Velkommen til vores bryggerside


forside | gærstarter | 1. bryg | 2. bryg | omstikning | tapning | bryg i boulstrup | HC's pilsner

Resultatet. Flot ser det ud! Nu går der så ca. 14 dage, før vi ved om det så også smager godt


23. februar 2006. Så gik der 12 dage. Spændingen var for stor! Kunne ikke vente. Her ser I vores Woodcock Pale Ale i glas. Ale'en smager dejligt. Det er tydeligt at genkende duften fra tørhumlen vi tilsatte ved 1. omstikning.

Den har ca. stået 5 minutter, og en del af skummet har allerede lagt sig. Lad os håbe på en mere blivende skum når ale'en bliver endnu mere moden.


Herunder ser I Bennys Winter Stout. Han havde snydt og sat sine flasker på gulvet - med gulvvarme... så kan enhver jo danne kulsyre på en uge ;)

Rygterne er løbet hele vejen fra Boulstrup, og det siges at øllet smager himmelsk.